مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پیامک تخلف در اتوبان (برای بار دوم) در حالیکه ماشین در منزل پارک بوده….

اخیرا برای بار دوم برای من پیامک تخلف و جریمه آمده، در حالیکه در زمان فوق اساسا در محل اعلامی تردد نداشته ام بلکه ماشین در پارکینگ مجتمع مسکونی مان پارک بوده

این نگرانی وجود دارد که شاید فرد متخلفی شماره پلاکش را دستکاری کرده و هنگام تخلف، پیامک جریمه اش برای من می اید…!

لطفا راهنمایی بفرمایید که چگونه باید اعلام و پیگیری نمایم؟

پاسخ ها :

پیامک تخلف خودرو