مشاوره حقوقی رایگان - ملک

سلام پدر من حدود 15 سال پیش یه قرار دادی نوشته ک ملک خودشو ب فروش رسونده ب اقایی ولی قرار بر این بوده ک هر زمان پول رو اورد طرف امضا کنه ولی طرف فوت کرده و بچهاش میگن ک اون ملک واسه اوناس در صورتی که از پدر من فقط یه برگه دارن ک پدرم نوشته این ملک ب فلانی فروخته شده و تصفیه شده خودش امضا کرده ولی طرف نه امضایی کرده نه چیزی ایا با اون برگه میتونن چیزیو ثابت کنن یا خیر ؟ایا اون زمین الان برای پدر من هست یا اون طرفین ؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام درمعامله باید طرفین بطور صحیح امضا نماینددر مورد گفته شده هیچ معامله ایی صورت نگرفته ووراث باید آن را ازطریق دادگاه ثابت کنند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدارک و مستندات نیاز به بررسی است و با این توضیحات امکان پاسخگویی نیست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ممکن است اقرار محسوب شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ صریح باید مفاد قرارداد و جزئیات موضوع بررسی گردد
و اگر قرارداد را پدر شما امضا نکرده باشد اعتباری ندارد

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

طبق توضیحاتتون روشن نیست که نوشته شده تصویه کردید یا هر وقت پول پرداخت شود طرف امضا کند ؟!

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای ارائه پاسخ صریح باید مفاد قرارداد و جزئیات موضوع بررسی گردد و اگر قرارداد را پدر شما امضا نکرده باشد اعتباری ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی قرارداد و اخذ توضیحات بیشتر دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نیاز به بررسی قرارداد و اخذ توضیحات بیشتر دارد