مشاوره حقوقی رایگان - ساخت ملک ورثه ای

سلام ما یک ملک ویلای داریم که توی ورثه افتاده و قرار مشارکت ساخته بشه سازنده از ورثه وکالت فروش خواست که با یک نفر طرف باشه ما به مادرم وکالت فروش دادیم سوال من اینه آیا مادرم می‌تونه بدون اجازه وراث خونه رو بفروشه؟!؟؟میتونه ادعای مالکیت تمام واحد‌های رسیده از مشارکت را داشته باشه؟!؟؟؟یا در اتمام ساخت سند به نام هر یک از ورثه میخوره و خود ورثه اجازه فروش دارند ؟!؟؟ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در وکالت‌نامه یا قرارداد جدا حدود اختیارات را مشخص کنید تا مشکلی پیش نیاد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در قرارداد اختیارات را مشخص کنید تا مشکلی پیش نیاد
نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید