مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث مادر بزرگ

سلام و خسته نباشید.
پدر بنده قبل از مادربزرگ به فوت شدن و و مادر بزرگ روحساب اینک از اول با مازندگی میکرد و مخارجش باما بود سهم الارثی ک از پسر بهش میرسیدو طی صلح نامه ای ک وکیل تنظیم کرده بود به ما واگذار کردن و کاملا درصحت و سلامت ورضایت کامل بودن حتی وارثین یعنی عمه و عمو همچنین کلی شاهد امضا کردن.
حالامادربزرگ فوت شدن و عمه و عمو ادعا میکنن ک شما بزور از ما امضا گرفتین و باید سهم مارو بدین.
پدر هم یک ماشین و یه منزل داشتن حین فوت. بنظرشما میتونن مطالبه کنن؟ 11 اذر هم دادگاه داریم متاسفانه سازش نمیکنن. ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به امضای سایر بستگان مادربزرگ شما صلحنامه دارای اعتبار قانونی است و در صورتی که به صورت عادی تنظیم شده است می توانید از طریق مراجع ذیصلاح قضایی تنفیذ انراخواستار شوید