مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارگزاری بورس سهام

با سلام و خسته نباشید.
من قبل از ریزش بورس (1399/5/11) برای خرید سهم به حساب کار گزاری 30 میلیون تومان واریز کردم.
در 13/5/1399 برای خرید سهم اقدام کردم. اما بعد از مدتی متوجه شدم که تقریبا دو برابر پولی که من واریز کردم برای من سهم خریداری شده.
بدون این که من بخوام و اجازه داده باشم . سیستم کارگزاری بدلیل اختلال و یا دستکاری 29.778.294 تومان برای من سهم خریده.
در صورتی که برای اعتبار گرفتن از کارگزاری باید قرارداد اعتبار را در کارگزاری به صورت حضوری امضا کرد که من تا اون روز اصلا به کارگزاری نرفته بودم.
در تاریخ 1399/8/24 من تعدادی از سهام را فروختم که دیدم 29.778.2940 به عنوان بدهی برای من ثبت شده و مبلغ سهامی که میفروشم به عنوان بدهی ازم کسر میشه. الان هم (254,402,444) ریال هم در حساب من منفیه که کل سهامم رو باید بفروشم تا تسویه بشه. که با توجه به پایین اومدن قیمت سهام از اون تاریخ تا الان به من ضرر دو چندانی وارد کرده.
از طریق باشگاه این کارگزاری از طرف شخص دیگری برای من اعتبار انتقال دادند باز هم نمیتوانم خرید کنم.
از شما تقاضا دارم در این مورد بنده را راهنمایی کنید.
من مدارک لازم برای اثبات دارم.

پاسخ ها :

شکایت از کارگزاری بورس