مشاوره حقوقی رایگان - در مورد بورس

باسلام خدمت استاد بزرگوار؛ اینجانب در چند روز آینده جلسه ای در کمیته سازش کانون کارگزاران بورس مبنی بر شکایت اینجانب از یکی از کارگزاری ها بخاطر انجام خریدو فروش سهام بدون اجازه بنده دارم. تقاضا دارم راهنمایی بفرماییدبا استناد به کدام ماده قانونی میتوانم تقاضای خسارت کرده وآیا کمیته سازش میتواند حکم به جبران خسارت بدهد؟باتشکر فراوان

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق قواعد عام قانون مدنی و قانون مسئولیت مدنی می توانید حسب مورد به دلیل اتلاف یا تسبیب مطالبه خسارت نمایید . کمیته سازش می تواند در صورت رضایت طرفین رای به جبران خسارت بدهد .‌