مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار وکالت

با درود بر اساتید محترم در صورتیکه وکیل اختیارات خود را به شخص دیگری تفویض نماید آیا اعتبار وکالت نفر بعد به غیر از زنده بودن موکل و وکیل آخر منوط به زنده بودن وکیل قبلی که اختیارات خود را تفویض نموده نیز می باشد؟ با سپاس

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

هر کدام فوت کنن وکالت از بین میرود چون عقد جایز است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکالت با فوت هر یک از طرفین قرارداد منفسخ می شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر با انتقال وکالت وکیلی که حق توکیل داشته در واقع موکل و وکیل جدید رابطه وکالت دارند وفوت وکیل قبلی بی اثر است

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر در متن وکالتنامه قید تفویض وکالت وجود داشته باشد وکالت همچنان پابرجاست ولی اگر صرفا توکیل شده باشد وکالت با فوت هر یک از افراد از بین می رود و اصطلاحا منفسخ میگردد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی ب متن وکالتنامه دارد . در هر موذد باید مدارکتان بررسی شود. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بستگی به متن وکالتنامه دارد برای راهنمایی بهتر است از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در صورت تفویض وکالت وکیل قبلی سمتی ندارد لذا فوت وی در وکالت وکیل بعدی بی تاثیر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت تفویض وکالت وکیل قبلی سمتی ندارد لذا فوت وی در وکالت وکیل بعدی بی تاثیر است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. نیازی به وکیل اول نیست. در بحث تفویض شنص کلیه اختیارات را به شخص جدید واگذار میکند. و رابطه جدید وکالت فی مابین موکل و وکیل جدید است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای وکالت دوم مشکلی ایجاد نمی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر تفویص وکالت باشد فوت وکیل اول تاثیری بر وکالت نمی گذارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام وکالت با فوت و حجر هر یک منفسخ می شود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر وکیل توکیلی وکیل موکل باشدخیر

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
با فوت وکالت زائل میشود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر صراحتا سند تفویض وکالت تنظیم شده باشد نه توکیل وکالت ، در تفویض وکالت وکیل دوم قائم مقام وکیل اول است و فوت و حجر وکیل اول تاثیری ندارد.

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام وکالت در صورت فوت باطل میشود لذا در صورتی که که شخص موکل زنده باشد با حق توکیل به غیر ودر صورتی که وکیل عزل نشده باشد اختیارات ایشان قابل تفویض وصحیح است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.