مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت حق کسب و پیشه و سرقفلی

با سلام و عرض ادب سوال : تفاوت حق کسب و پیشه و سرقفلی چیست ؟ آیا حق کسب و پیشه را معادل سرقفلی میتوان در نظر گرفت ؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

خیر سرقفلی با حق وکسب وپیشه متفاوت است.حق سرقفلی درجایی است که مستاجر مکان تجاری درصورت داشتن حق انتقال به غیر میتواند آن را بفروشد ودرقبال آن مبلغی را دریافت کند اما حق کسب وپیشه بواسطه شهرت شخص درآن مکان ورونق کسب وکار درصورتی که موجر بخواهدمکان تجاری را از مستاجربگیرد به شخص بنا بر نظر کارشناس مطالبه کند