مشاوره حقوقی رایگان - پرونده به احکام مدنی قضایی رفته

سلام پرونده به احکام مدنی قضایی رفته بعضی از حسابهای کارفرما رو بستم برای گرفتن حکم جلب کارفرما باید چکار کنم

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگرمدت ده روز بعد از ابلاغ اجراییه پرداخت نکنن جلب تقاضا کنین

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت پرداخت نکردم بعد ده روز ابلاغ اجراییه تقاضا جلب کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حکم را اجرا نکندو مالی هم از ایشان پیدا نشد میتوانید بعد ارز استعلام اموال حکم حبس ایشان را بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مالی از کارفرما شناسایی و توقیف نشده درخواست جلب بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر حکم را اجرا نکندو مالی هم از ایشان پیدا نشد میتوانید بعد ارز استعلام اموال حکم حبس ایشان را بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حسابها موجودی باشد. قابل جلب نیست . در غیر اینصورت درخواست اعمال ماده 3 ق نحوه اجرای محکومیت های مالی دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مالی از کارفرما شناسایی و توقیف نشد درخواست جلب ایشان را بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سرام
باید درخواست جلب بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
پس از طی شدن تشریفات مربوطه شعبه اجرا به درخواست شما برگ جلب صادر میکند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر مالی از ایشان شناسایی نشد و دادخواست اعسار هم نداده بود ، می توانید درخواست جلب کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر مالی شناسایی نشود امکان اخذ جلب می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگرمدت ده روز بعد از ابلاغ اجراییه پرداخت نکنن جلب تقاضا کنین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست توقیف اموال شرکت و
حکم جلب را نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

اگر مدت 10 روز بعد از ابلاغ اجراییه پرداخت نکنند حکم جلب ایشان را بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

گر مالی از ایشان شناسایی نشد و دادخواست اعسار هم نداده بود ، می توانید درخواست جلب کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مالی از کارفرما شناسایی و توقیف نشده درخواست جلب بدهید