مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با طلاق

پرونده دارم در رابطه با طلاق غیابی در دادگاه تجدید نظر و حال پرونده به ابلاغ مفاد قرار به طرفین صادر شده میخواستم بدونم معنیش چی میشه

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام سوال ابهام دارد، اما اگر منظورتون اینست که ابلاغ مفاد قرار به طرفین درج شده، باید پیوست را مطالعه بفرمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده در دادگاه تجدیدنظر منتهی به نتیجه گردیده است و از طریق سامانه ابلاغ برای شما ابلاغ الکترونیکی ارسال شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده در دادگاه تجدیدنظر منتهی به نتیجه گردیده است و از طریق سامانه ابلاغ برای شما ابلاغ الکترونیکی ارسال شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پرونده در دادگاه تجدیدنظر منتهی به نتیجه گردیده است و از طریق سامانه ابلاغ برای شما ابلاغ الکترونیکی ارسال شده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یعنی قراری در پرونده صادر شده که باید به طرفین ابلاغ شود و از طریق ثنا قابل مشاهده است

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

دکتر رجبی پور:
قرارصادر شده به ثنا مراجعه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قرار صادر شده و از طریق ثنا قابل مشاهده است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دادنامه را دانلود کنید تا معلوم شود چه رایی صادر شده

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر چه باشد رای دادگاه در سامانه ثنا به شما ابلاغ می‌شود. پیامکی می آید که ابلاغیه دارید و بروید مشاهده کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قرار صادر شده از طریق ثنا ملاحظه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پرونده در دادگاه تجدیدنظر منتهی به نتیجه گردیده است و از طریق سامانه ابلاغ برای شما ابلاغ الکترونیکی ارسال شده است

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام به نظر می رسد قرار صادره نقض شده است.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام پرونده در دادگاه تجدید نظر منتهی به نتیجه گردیده از طریق سامانه ابلاغ برای شما ابلاغ الکترونیکی ارسال شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پرونده در دادگاه تجدید نظر منتهی به نتیجه گردیده از طریق سامانه ابلاغ برای شما ابلاغ الکترونیکی ارسال شده است