مشاوره حقوقی رایگان - تغيير كاربری اراضی

سلا م خسته نباشيد. در سال 96قطعه زميني به مساحت 330 مترمربع در روستاي ... از توابع شهر رامسر استان مازندران خريداري نموده ام. كاربري زمين مسكوني وداراي پروانه ساخت بود. از آن به بعد به دنبال گرفتن سند براي اين زمين بودم تا اينكه بالاخره از طريق بنياد مسكن موفق به گرفتن سند شدم. درطي اين سالها هم با پرداخت مبلغي به دهياري پروانه ساخت راتمديد نمودم. الان ميبينم كه دهيار به من اعلام نموده كه درنقشه جديد طرح هادي كه درسال 1397 تهيه شده كاربري زمين من راباغي زده اند. درصورتي كه دراين زمين يك درخت هم وجودندارد. درحال حاضر هم امكان ساخت وسازندارم. براي تغيير كاربري اين زمين به مسكوني بايد چه كاركنم؟ آيا كوتاهي ازطرف دهياري بوده كه اين اتفاق افتاده؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قابل بررسی است برای بررسی جزییات تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به بنیاد مسکن مراجعه و موضوع را پیگیری کنید و در صورت لزوم میتوانید اقدام قانونی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به بنیاد مسکن مراجعه و موضوع را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دهیاری و بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق بنیاد مسکن پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به بنیاد مسکن مراجعه و موضوع را پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدارک شما نیاز به بررسی دارد از طریق سازمان مجری ( حسب مورد بنیاد مسکن یا جهاد کشاوری ) طرح پیگیری کنید .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق بنیاد مسکن یا جهاد کشاورزی موضوع را پیگیری نمایید