مشاوره حقوقی رایگان - تهاتر مال الاجاره با رهن

با سلام و احترام
ملكی رو به آرایشگاه زنانه اجاره دادم. مستاجر چند ماهه اجاره نداده و از مبلغ رهن هم بیشتر شده. آیا قانونا میتونه بگه: اجاره معوقه با رهنی كه در آینده باید عودت داده بشه، تهاتر بشه و بقیه اجاره رو موقع تخلیه میدم؟
امكان جمع كردن وسایل و فرارش هم هست. آیا میتونم وسایلش رو توقیف كنم یا جزو مستثنیات دینه؟
تشكر و امتنان

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام میتوانید با حکم دادگاه توقیف کنید و با حکم دادگاه میشود تهاتر کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وجه اجاره را نمیدهد از او شکایت کنید و اموالش تامین خواسته کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میتوانید با حکم دادگاه توقیف کنید و با حکم دادگاه میشود تهاتر کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتوانید با حکم دادگاه توقیف کنید و با حکم دادگاه میشود تهاتر کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید با حکم دادگاه توقیف کنید و با حکم دادگاه میشود تهاتر کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از دادگاه تخلیه واحد را بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید حکم تخلیه بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید با حکم دادگاه توقیف و یا تهاتر نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام میتوانید با حکم دادگاه توقیف کنید و با حکم دادگاه میشود تهاتر کرد