مشاوره حقوقی رایگان - شکایت شرکت از انباردار

سلام خسته نباشید بنده انبارداریه شرکت پخش دارو هستم در19بهمن سال گذشته حسابدار شرکت دو فاکتور برای داروخانه زده واجناس آن فاکتورها را از من تحویل گرفت بند رسیدی ازاین خانم روحساب همکاری نگرفتم بعدمشخص شدکه این خانم از کار تعلیق شدن ولی من خبرنداشتم حالا شرکت میخواد از بنده بابت این اجناس که حسابدار برده شکایت کنه میخواستم بدونم شکایت شرکت از من درسته؟ من تنها مدرکی که ازاین خانم دارم یه پیامک که توش نوشته من هم مثل بقیه بارفروختم برای خودم

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

شما باید علاوه بر پیامک با اسفاده از شهود ویا سوگند بی گناهی خود را اثبات نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتیکه قصور شما را ثابت کند بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتیکه قصور شما را ثابت کند بله

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر از شما شکایت کردند تقاضای ارجاع موضوع به کارشناس را کنید و متن پیامک را هم به عنوان دلیل ارائه کنید