مشاوره حقوقی رایگان - احراز شهادت

باسلام واحترام خدمت وکلای عزیزوخسته نباشید
پدرمن درسال 65 بعنوان پاسدارقراردادی بابرگه ی ماموریت برای تحویل خودروهای سپاه ازاستان هرمزگان به استان کرمان عازم میشه ودربین راه تصادف میکنه وفوت میشن
میخواستم ببینم درآن سالهای جبهه وجنگ که سپاه ساختارقانونی نداشته پدرمن بعنوان پاسداربه قصدکمک به جبهه وجنگ رفته شهیدمحسوب میشدن یاخیرچون هم سپاه وهم نیروی انتظامی وهم ستادکل نیروهای مسلح بعدازقطعه نامه تشکیل وساختارسازمانی پیداکردن
ممنون ازجواب وراهنمایی شماوبه اگربخواهیم احرازشهادتش اثبات کنیم کجابایداقدام کنیم

پاسخ ها :

احراز شهادت شهید