مشاوره حقوقی رایگان - تبعات اخراج یک سرایدار معتاد از نظر حقوق قانونی و اداره کار

با سلام
حدود 4 سال است که یک نفر معتاد در یک ساختمان 44 واحدی به عنوان سرایدار مشغول به کار شده است البته لازم به ذکر است که در ابتدا نه به عنوان سرایدار بلکه با هدف کمک و کار خداپسندانه با اختصاص فضا برای استراحت و خواب حضور پیدا کرده است. در این اواخر به دلیل وخامت اوضاع جسمانی و عدم توانایی در انجام امور نظافت ساختمان نمی تواند از عهده انجام کار نظافت بربیاید و ضمن اینکه چندین مرتبه در ساختمان نیز دزدی شده و اموال ساکنین سرقت شده است. همچنین به علت مصرف شربت متادون، چند بار اور دز شده و اوژانس و بستری در بیمارستان برای ایشان اتفاق افتاده است.
اخیرا هیات مدیره تصمیم به اخراج این فرد گرفته اند. سوال این است که اگر ایشان شکایت کند چه مواردی را میتواند از هیات مدیره و مالکان واحدها طلب نماید.
باتشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حقوق کارگری ایشان قابل مطالبه است اما در مقابل در ارتباط با اعتیاد با مستدات حق دفاع شما محفوظ است