مشاوره حقوقی رایگان - درخواست بازنشستگی یا مستمری

باسلام. من بمدت 16سال و هفت ماه در ارتش خدمت کردم. و بازدید شدم ولی سنوات بیمه را نگرفتم. آیا الان همسرم می‌تواند از حقوق و مزایای مستمری استفاده کند؟ راهنمایی کنید لطفا. مرسی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حق بیمه بازنشستگی را دریافت ننموده باشید امکان پیگیری بازنشستگی وجود دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر حق بیمه بازنشستگی را دریافت ننموده باشید امکان پیگیری بازنشستگی وجود دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر حق بازنشستگی را دریافت نگرفته باشید امکان پیگیری بازنشستگی وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

اگر حق بیمه بازنشستگی را دریافت ننموده باشید امکان پیگیری بازنشستگی وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید مشخص گردد که شما مبلغ سنوات و بازخرید را دریافت کرده اید یا خیر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام جهت اطمینان از ارگان مربوطه سوال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر سنوات و... را دریافت ننموده باشید امکان پیگیری وجود دارد