مشاوره حقوقی رایگان - حقوق ارتش

باسلام و خسته نباشید میخواستم بدونم همسر من نه ارتشی بوده در زمان جنگ ‌با نزدیک 19سال سابقه خدمت وار خدمت رها شده و تمام پول بیمه و حق ارتش خود را تسویه کرده و الان حدود 12سال است فوت شده میتوانم به ارتش بروم و درخواست مستمری بکنم چون واقعا در فقر زندگی میکنم و مشکل قلبی دارم و مستاجرم بدون هیچ منبع درآمدی دو فرزند دارم دختر یکی مطلقه و پیش خودمه دیگری ازدواج کرده میخواستم مطمئن شم ببینم میشه یا نه تا برم دنبال کار همسرم رو بگیرم ؟

پاسخ ها :

دریافت مستمری ارتش شوهر حقوق مستمری ارتش به بازماندگان مستمری بازماندگان حقوق ارتش مستمری