مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت ایثارگران و رزمندگان

باسلام وعرض ادب بنده درسال 94با30سال سابقه بازنشسته شده‌ام دارای 5درصد جانبازی و52 ماه جبهه آخرین حکم مدرک تحصیلی دیپلم بودم که یک مقطع تحصیلی بالاتر فوق دیپلم میباشد لذا بعداز بازنشستگی ادامه تحصیل دادم والان مدرک کارشناسی دارم آیا میتوانم که درخواست بازگشت بکار بدهم ممنون ضمنا درزمان بازنشستگی تحت پوشش صندوق بازنشستگی بانکها بوده لذا از تاریخ یکم تیرماه 96تحت پوشش قانون خدمات کشوری قرار گرفتیم خواهشمند است راهنمایی بفرمایید باسپاس فراوان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید درخواست خود را ارایه دهید تا در مورد شما تصمیم بگیرند