مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش زمین کشاورزی اوقافی

سلام وقت بخیر
بنده پدرم فوت نموده و زمین کشاورزی و چاه آب که داریم اوقافی است و پدرم مستاجر ان است
پدر حدود 20 سال پیش در یک قرارداد دست نویس با امضای خود و شاهدین و شورای روستا این زمین کشاورزی با قید مقدار پول و خریدار و فروشنده به بنده فروخته است
الان بعد از فوت پدر برادرانم میگویند این ارثیه است و اون مدارک باطل است.
ایا میتونم با اسناد به این مدارک زمین کشاورزی و چاه اب را برای خود سند نمیایم و به اسم خود بکنم .
ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قرار داد و مبایعه نامه شما از اصالت و اعتبار قانونی برخوردار باشد ادعای مخالف ان پذیرفته نخواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

قرار داد و مبایعه نامه شما از اصالت و اعتبار قانونی برخوردار باشد ادعای مخالف ان پذیرفته نخواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله طبق قرارداد می توانید اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر قرارداد صحیح نوشته شده باشد خیر باطل نیست و باید مدارک بررسی گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصل بر صحت قرارداد شما می باشد مگر خلاف آن اثبات گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارداد شما قانونا الزام آور است