مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت

با سلام.
پدر بزرگ مادری بنده در سال 94 صلح نامه ای نوشته و امضا زدن که توسط اون تمامی املاکی که براشون مانده (مکان و مشخصات ملک ذکر شده) رو بعد فوتشون به صورت مساوی بین فرزندانش ( 4 دختر و 3 پسر) تقسیم بشه که قبل این صلح نامه مادر بنده سال91 فوت کرده بودن و سال پیش هم یکی از پسر ها که دایی بنده هستن فوت کردن. پدر بزرگ که الان 96 سالشون هست تمامی زمین های مرغوب و مسکونی رو به دوتا داییهام فروش نامه دادن و دوقطعه زمین مزروعی وسط ناکجا آباد برای بقیه گذاشتن.
الان از اون صلح نامه کپی برابر اصل وجود داره.
آیا کاری میشود کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله و باید مفاد صلح نامه مطالعه گردد تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید مفاد صلح نامه مطالعه گردداز پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مفاد صلح نامه مطالعه گردد تماس بگیرید