مشاوره حقوقی رایگان - آزمون استخدامی وزارت بهداشت بهمن 99

سلام بنده در آزمون بهمن 99 قبول شدم دومرحله اعلام نتیجه کردن که مرحله اول تایید شدم و مرحله دوم که از طریق سازمان سنجش اعلام نتیجه انجام گرفت قبول نهایی اعلام کردن ولی دانشگاه علوم پزشکی مربوطه اعلام نکردن که مشغول بکار بشوم حضوری به دانشگاه مراجعه کردم گفتن که قبول نشدی در صورتی که مدرک قبول نهایی نشونشون دادم کجا باید پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید در صورت نیاز تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در دیوان عدالت شکایت نمایید