مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی خانه

سلام و خسته نباشید .
برای فروش خونه 125 متری اقدام به تهیه سند تک برگ کردیم شهرداری حکم کردن که خونه 12 متر عقب نشینی داره و تو سندی که صادر کردن متراژ خونه رو 112 متر نوشتن . ما توافقی برای این 12 متر با شهرداری نکردیم و یا مبلغی دریافت نکردیم . ایا مجاز هستن این کار رو بکنن ؟ اگر خیر برای تصحیح چه اقدامی باید کرد . خیلی ممنون .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شهرداری باید رضایت شما را طبق انچه که در سند قید شده جلب کند در غیر این صورت قابل پیگیری است. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شهرداری باید رضایت شما را طبق سند بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قانونی است و خود شما رضایت داده اید که سند جدید گرفته اید