مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از داوران

سلام. در پرونده ای که داوری بوده ، رای داور از لحاظ ماهیت خطاهای زیادی داشته ، حتی در جمع و ضرب و... پس از صدور رأی دادخواست ابطال ارایه شده و شعبه بدوی رای به ابطال صادر کرد و در تجدید نظر رد شد .
حالا اجراییه صادر شده ،نظریه داوران بسیار مشکل دارد به عنوان مثال پرونده برای سال 97بوده که بررسی شده و رای صادر گردیده ولی تاخیر نادیه را از سال 90یعتی 7سال قبل تر در نظر گرفتند .
میخواهیم از داوران به علت چنین رای پر اشتباهی شکایت کنیم .
چگونه باید انجام شود ؟؟
آیا اساسا میتوانیم شکایت کنیم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اشتباه و‌کوتاهی از شخص داور بوده میتوانید مطالبه خسارت کنید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام راه قانونی آن درخواست ابطال رای داوری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان مطلقا وجود ندارد رای توسط دادگاه تجدیدنظر تایید شده است پس صحیح بوده است شما فقط میتوانید اعاده دادرسی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به اعاده دادرسی اقدام نمایید