مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه

ما کلا 2 واحد هستیم همسایه بنده هیچ پولی بابت مشاعات و اب و برق و هزینه دیگر را پرداخت نمیکند و تا الان تمامی مخارج محوطه و حیاط و تعویض لامپها را من کردم و او اصلا توجهی نمیکند ، من باید چه کنم چون هر لحظه ممکن است مشاعات قطع گردد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اظهارنامه ارسال کنید و سپس طرح دعوا کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدااز طریق اظهارنامه رسمی مبالغ را به ایشان متذکر شده و در نهایت از طریق دادخواست حقوقی مطالبه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید بااستناد به پرداختی ها طرح دعوای مطالبه وجوه را دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابتدااز طریق اظهارنامه رسمی مبالغ را به ایشان متذکر شده و در نهایت از طریق دادخواست حقوقی مطالبه نمایید