مشاوره حقوقی رایگان - مال باخته، متهم به مشارکت حمل مواد

با سلام و عرض ادب خدمت وکلا ومشاورین ،ماشینما در خونه دزد برد، صبح فهمیدم که دزد ماشینا برده ،اعلام سرقت کردم و کارای اداری بعد سه روز پیام امد که پیدا شده. رفتم کلانتری گفتن فلان شهر پیدا شده برو بگیر ، رفتم دنبالش که منا دستگیر کردن ، اونجا بهم گفتن همون شب که ماشینا دزدیدن رفتن باهاش مواد جابه جا کنن که موفق نشده بودن، اینجوری که گفتن حدود 140 کیلو مواد ، یک نفر هم با این موادا دستگیر شده بوده، اینا چند نفر بودن که یه نفر فقط دستگیر میشه و بقیه فرار می کنن ، برا من یه وثیقه یک میلیاردی بریدن ، همه چیم در مورد من بوده من تو این کار مشارکت نداشتم، نه این بابایی که گرفتن منا شناسایی کرده ، نه پیامی پیدا کردن تو گوشیم ، مکان خطوطم که بنامم بوده در شهر خودم بوده و تحقیقات محلی ، من شخصی کاسب و به نامیم اینجا.ابروم در خطره وکیلم دارم ولی اصلا ارامشم ریخته بهم ،هیچ چیزی پیدا نشده که منم اونجا حضور داشتم ولی بازپرس پرونده، منا تبریه نکرده و پرونده را فرستاده دادگاه انقلاب، الان لایحه هم دادیم و استشهادیه هم پر کردم از کسبه محل و اطراف خودم .منتظر وقت دادگاه موندیم به نظر شما من دیگه باید چه اقدامی بکنم. ممنون از شما سروران.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ نیاز به بررسی موضوع است