مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وسایل

با سلام و عرص ادب
من 40 میلیون وسایل برقی جهیزیه برای دختری که قرار بود ازدواج کنیم خریدم و فاکتور به نام خودم هستش ولی اجناس پیش دختره هست و فقط فروشنده و دو فرزندش شاهد این موضوع هستند. الان ازدواج منتفی شده حالا امکانش هست اون اجناسی که خریده ام رو پس بگیرم قانونی یا خیر؟
ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست استرداد وسائل را اقامه کنید و