مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وسایل زوج

داماد چند قلم ار جنس جهیزیه را خریده بعد اختلاف زوجه جهیزیه را استرداد کرده حتی وسایل خریداری شده توسط زوج را هم بی خبر وبدون حکم قضایی برده است الان هم که زوج شکایت کرده و فاکتور هم ارائه کرده گفته میشه معلوم نیست کی برده شاهد بیاورید
حکم در این زمینه چیست

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ نیاز به بررسی جزئیات موضوع است