مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادر

سلام
برادرم سالهاست به عناوین مختلف از مادر یا پدر پول میگیره بیکار هست برادر کوچکم گفته معتاده ولی مدعی شده هرچه در خونه خریداری شده من خریدم از جمله یخچال و وسایل دیگه
ارث پدری هم گرفته بیشتر از اندازه خودش
حالا اومده مادر و برادرم را ترسونده و کفته میام وسایل خونه‌دار یکی یکی میبرم
لطفا راهکاری بدید که مانع ورودش به منزل بشیم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید