مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اخاذی

سلام دوست من شماره یک نفر که کار مهاجرتی انجام می دهد اما به نفر دیگر داده.. آن دو نفر با هم صحبت کردند و پول رد و بدل شده و با ویزای جعلی خارج شده و دستگیر شده و برگشته..
در زمان دستگیری این فرد دوست بنده مبالغی را برای جبران ضرر این فرد به خانواده اش داده (با درخواست و خواهش و بعضا تهدید آبروریزی آنها) و رسید دارد.
حالا از دوست من شکایت کرده که شما با هم گروه هستید و پول را از ایشان طلب می کند. درصورتی که هیچ مدرکی یارای اینکه پول را به دوست بنده داده ندارد.. و می‌گوید مدرک ندارم شاهدم خداست و در حقیقت می‌خواهد آبروی دوستم را ببرد.
آیا می توان اسناد مبالغی که داده را جمع کند و شکایت اخاذی از آن طرف کند یا درخواست برگرداندن وجه را کند.؟
آن فرد می گوید شما با هم بودید و اینها حق من بوده و بقیه را هم باید بدهید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جزییات موضوع شما کاملا باید بررسی گردد
در اینجا امکان پاسخ نمی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع شما کاملا باید بررسی گردد در اینجا امکان پاسخ نمی باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد