مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مستمری

سلام. بنده خانم 50ساله هستم که در مراحل طلاق هستم‌ با همسرم، میخوام بدونم من بعد از طلاق مستمری مادرم رو میتونم بگیرم مادرم در قید حیات هستن درضمن مادرم مستمری تامین اجتماعی هستن

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مادرتان بازنشسته باشد خیر تا زمانی که در حیات است شما نمی توانید از مستمری بازنشستگی ایشان استفاده نماییدولیکن اگ ا ز مستمری پدرتان استفاده می نماید و می توان شما درخواست اخذ مستمری پدرتان را از واحد مستمری درخواست نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. فقط بعد از فوت مادرتان ، مستمری مادرتان به شما تعلق خواهد گرفت
ولی اگر مادرتان ، مستمری پدرتان را میگیرد ، 25 درصد از مستمری پدرتان به شما تعلق خواهد گرفت