مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت طلاق در شناسنامه زوجه و گرفتن حق بیمه مادر مرحوم

با سلام و خسته نباشید.
من خانمی خانه دار هستم که میخواهم از همسرم بعد از ده سال زندگی جدا شوم.
از اینکه خونواده م موضوع طلاق را بفهمند میترسم. قراره با همسرم به شهرستان برویم تا کسی متوجه نشود.
میخواهم بدانم آیا میشود طلاق توافقی گرفت و طلاق را در دادگاه ثبت کرد اما در شناسنامه م ثبت نکنم.
و اینکه میشود با در دست داشتن فقط طلاقنامه رسمی از دادگاه از بیمه تامین اجتماعی مادر مرحومم استفاده کنم یا باید حتما برای دریافت مستمری بیمه؛ طلاق در شناسنامه ام ثبت شود؟

پاسخ ها :

عدم ثبت طلاق در شناسنامه دریافت مستمری مادر پس از طلاق طلاق مستمری