مشاوره حقوقی رایگان - کار و بیمه تامین اجتماعی

با سلام. قرارداد کار من پایان آذرماه به اتمام میرسد. از شرایط کار ناراضی هستم و با رییس مرکز اعلام کردم که تا پایان قرارداد در این مرکز کار میکنم و پس از آن، قراردادم را تمدید نخواهم کرد. ایشان عصبانی شدند و اعلام کردند از همین الان شما حق کار ندارید و محل کار را ترک کنید و اعلام کردند حقوق و بیمه شما به طور کامل تا اخر قراردادتان پرداخت خواهد شد. اکنون شنیده ام که قصد دارند به اداره کار، ترک کار بنده را اعلام کنند و بیمه را هم کامل پرداخت نکنند. لطفا راهنمایی بفرمایید که اگر ترک کار برای بنده اعلام کردند چه اقدامی کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ترک کار کرده باشید می توانند ترک کار شما را اعلام کنند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

البته شما می بایست از قبل یک نامه محترمانه مبنی بر استعفا می نوشتید اما ترک کار را می توانند اعلام کنند و شما هم حق دفاع دارید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید جهت حقوق و مزایای خود به اداره کار و تامین اجتماعی شکایت خود را اعلام و در صورت عدم بازگشت به کار میتوان از بیمه بیکاری استفاده نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید جهت حقوق و مزایای خود به اداره کار و تامین اجتماعی شکایت خود را اعلام

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید در اداره کار شکایت نمایید