مشاوره حقوقی رایگان - استعلاجی سربازی و معاف از رزمی

سلام وقت بخیر بنده بعد آموزشی دچار درد پهلو شدم و ب دکتر مراجعه کردم سنگ کلیه داشتم، بعد عمل tul دکتر برا بنده 14 روز استعلاجی نوشت و بعد 14 روز باید برم بازم عمل کنم و سوند دبل جی رو در بیارم ک احتملا 3 4 روز دیگ بنویسه خواستم بدونم آیا یگان برا تشکیل پرونده میده و کمیسیون میگیره که معاف از رزم شم یا ن؟ چون بعد عمل کاملا حالم خوب شده، دلم نمیخواد معاف از رزمم کنن ممنون میشم جواب بدین با تشکر.

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. اصولا برای موارد اینچنینی معافیت از رزم تایید نمیشود. جهت اطمینان بیشتر از یگان پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر شما درخواست ننمایید رسیدگی نخواهد شد