مشاوره حقوقی رایگان - دورود بر شما پیامک پرونده شما به شعبه مدنی‌ واصل شد یعنی چی؟! باتشکر

میخواستم بدونم پرونده من به شعبه مدنی واصل شده یعنی چی و در صورت نیاز ابلاغ میشود یعنی چی ؟!

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

یعنی پرونده شما به شعبه از شعبات حقوقی رسیده وباید به ان شعبه مراجعه نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده شما به شعبه از شعبات حقوقی رسیده وباید به ان شعبه مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

یعنی پرونده شما به شعبه از شعبات حقوقی رسیده وباید به ان شعبه مراجعه نمایید.