مشاوره حقوقی رایگان - گردش حساب متوفی از تمام حسابهای استعلام بانک مرکزی اعلام شده

همسر بنده یک سال پیش فوت کرد و روزی که به بیمارستان رسید و به بخش سی سی یو فرستادن حدود 5 روز در کما بود و فوت کرد بنده همسر دوم متوفی بودم پسر بزرگ ایشان از من مدارک و کارتهای بانکی خواستند و من به ایشان تقدیم کردم برگه حصر وراثت و مالیات بر ارث هم پرداخت شده تعداد حسابهایی که بانک مرکزی اعلام کرده بیشتر از تعداد حسابهای مالیات بر ارث هست در ضمن در تمام بانکهایی که حساب داشته تا به امروز مسدود نیست چطور میتونم از حسابها پرینت یا گردش حساب همسرم رو بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با دستور قضایی ممکن است . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درخواست استعلام از مقام قضایی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق مرجع قضایی اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با دستور مقام قضایی ممکن می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید