مشاوره حقوقی رایگان - چگونه ماشین و سند بزنم

سلام خسته نباشید من سال 92ماشین خریدم توی دفتر خانه به من فروشنده وکالت فروش داد من هم تمام پول را دادم بیست روز هم مهلت داشت من رفتم پلاک کنم گفتن سند کمپانی ندارن من رفتم سند کمپانی هم گرفتم ولی دوماه طول کشید از این طرف وقت وکالت گذشت من گشتم تا فروشنده رو پیدا کنم که پیدا نشد مدت ها گذشت تا امسال پیدا کردم رفتیم پلاک کنیم که دیدیم آقا به یه نفر سال 98بدهکاره اونم رفته جلوگیری از نقل و انتقال کرده حالا آقا دوباره غیب زده چطور میتوانیم بکنیم من که سال 92ازش خریداری کردم شکایت هم سال 98هست

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.بایستی دادخواست اعتراض ثالث اجرایی واثبات مالکیت بدین واثبات کنید که قبل ازتوقیف شما خریدید ومالک بودین

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی واثبات مالکیت بدین واثبات کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به عنوان شخص ثالث اعتراض کنید