مشاوره حقوقی رایگان - فریب دختر برای برقراری رابطه

سلام 17 سالمه و یک هفته پیش با دوست پسرم قرار گذاشتم و رفتم پیشش و ازم رابطه خواست و دخول انجام داد و باز دیروز این اتفاق افتاد برام
همیشه فکر میکردم ک منو ب خاطر تنم میخواد و بهش میگفتم ولی میگفت نه
الان ک این کارو کرده هم ولم کرد رفت موندم چکار کنم
از آبروم میترسم و پدرو مادرم میشه راهنماییم کنید که چکار کنم ?

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام راهکار قانونی شکایت کیفری هست اما این از آن دست موضوعاتیست که معمولا با رضایت طرفین انجام میشه و برای همین با برخورد قانون طرفه...البته اگر بکارت زائل بشه دیه کامل تعلق میگیره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بارضایت باشه و نتوانید ثابت کنید که به فریب بوده هر دو طرف مجازات خواهید شده و شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
مگر اینکه ثابت کنید شما رو اغفال کرده است