مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی

با سلام من حدود 10 ماه پیش با یخ مرد که خانمش فوت شده بود اشنا شدم بعدش با صحبتاش و وعده هاش من باهاش رابطه جنسی پیدا کردم و پرده بکارتمو ‌از دست دادم الان من اسکرین شات صحبتاش دارم با تماس هایی که گرفته. میخام بدونم من ازش شکایت کنم چه مجازاتی داره؟ من نه ادرسشو دارم نه چیزی فقط 2 تا شماره تلفن و اکانت واتساپ میتونم ادرس خونشونو پیدا کنم از طریق شمارش؟ دادگاه چه حکمی میده بهمون؟

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

امکان طرح شکایت فراهم است و به شما مهرالمثل تعلق می‌گیردو در صورت اثبات بدون رضایت بودن ازاله بکارت ارش البکاره و چنانچه اغفال محرز گردد و مشمول زنای به عنف گردد مجازات ایشان اعدام است در غیر این صورت مجازات هردوی شما 100ضربه شلاق میباشد