مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای حق و حقوق از همسر

باسلام همسرم مخفیانه و بدون اذن و علم بنده با زن برادرشان ازدواج کردن و متاسفانه ادعا دارن که مجوز دادگاه گرفتن و متاسفانه در شناسنامه ثبت کردن لطفا راهنمایی کنید حق و حقوق بنده چیست خدایی نباید دادگاه استعلام یا رضایت من میگرفتن من هیچ مشکلی نداشتم و میگوید بخاطر حمایت از زن برادرش که حقوق و منزل هم دارن ایا واقعا من فقط حق طلاق برایم محرز میشود ازدواج مخفیانه جرم نیست.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زوج بدون اذن زوجه یا بدون اجازه دادگاه ازدواج دوم نماید زوجه حق طلاق خواهد داشت
ولی اگر قبلا در دادگاه ، حکم قطعی
نشور زوجه صادر شده باشد زوجه می تواند با اجازه دادگاه ازدواج مجدد نماید
ولی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متاسفانه در قانون فعلی جرم تلقی نمیشود و فقط اگردفترخانه بدون حکم دادگاه این وصلت را ثبت کرده باشد قانونا قابل تعقیب است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه اذن زوجه نداشته باشد و زوج ازدواج کند زوجه حق طلاق خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

اگر زوج بدون اذن زوجه یا بدون اجازه دادگاه ازدواج دوم نماید زوجه حق طلاق خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

متاسفانه در قانون فعلی جرم تلقی نمیشود و فقط اگردفترخانه بدون حکم دادگاه این وصلت را ثبت کرده باشد قانونا قابل تعقیب است