مشاوره حقوقی رایگان - استعلام ازدواج از ثبت احوال

سلام. من یه خانم متاهل هستم وچندین ساله که شاهد خیانت های شوهرم هستم‌ وچیزی نگفتم ایشون ادعا داشتن که صیغه موقت میکنن ولی چند وقت پیش متوجه دوتا دفترچه داخل کیفشون شدم ویکی صیغه موقت بود ودیگریم دائم ولی ایشون حاشا کردن وگفتن اون دائم رو بخاطر خانواده اون خانم گرفتن من الان چطور باید بفهمم که دروغ میگن ینی میتونن شناسنامه دیگه ای داشته باشن هروقتم حرفی بزنم با داد وفریاد کتک کاری تمومش میکنه لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمد آذرنژاد

جناب آقای محمد آذرنژاد :

با سلام این امکان برای شما وجود داره که در صورت اثبات ازدواج هر چند موقت طلاق بگیرید