مشاوره حقوقی رایگان - قلدری بنگاه‌ دارها

سلام، چهل روز پیش از یه املاکی خونه‌ای را اجاره گرفتم به قرار 20 میلیون ودیعه و 3 میلیون اجاره‌ی ماهیانه‌،
خونه‌ نیاز به تعمیرات داشت، صاحب خونه قول پنج‌روزه را داد که خونه‌رو تحویل بده،
املاکی گفت که 10 میلیون بیعانه بده بهش تا خونه‌رو اماده کنه چون میدونم پول نداره، بیعانه‌ رو دادم 20 روز از تاریخ قرداد تحویل خونه گذشت ولی باز امروز فردا می‌کرد تا زمانی که گفتم من دیگه نمی‌تونم صبر کنم و باید خونه‌ بگیرم و گفتم خونه‌ رو نمیخوام.
الان چهل روزه املاکی همش میگه من مقصر نیستم
صاحب خونه بعد از چهل روز همچنان امروز فردا بیعانه‌ مو میده بهم.

اینو میخوام بدونم، آیا مبلغی که املاکی تعیین کنه به عنوان بیعانه به صاحب خانه داده شود، نباید بعدش جوابگو باشد یا نه وظایف خاصی دارند.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متصدی املاک صرفا واسطه معامله است