مشاوره حقوقی رایگان - مجبور کردن همسر به کار کردن

سلام همسرم چند سالی هستیم با هم زندگی می‌کنیم ایشان خونه ندارند و یک خونه ی کلنگی اجاره کرده اند که از نظر ایمنی مشکل دارد. من حدود شش سال هست اینجا زندگی میکنم دو تا فرزند پسر هم دارم. هر بار که میگم از این خانه بریم جای دیگر، منت سرم می‌گذارد که به موقع بهت گفتم کار کن کمک خرجم باش گوش ندادی حالا عاقبتت این شده. خیلی با حرفاش عذابم می‌دهد پرتوقع نیستم با درآمدش کنار می آیم. ولی میخوام بدونم همسرم حق دارد در مورد خریدن خانه یا اجاره کردنش یا خرید مایحتاج منزل به من سرکوفتی بزند و ازم بخواد کار کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ایشان وظیفه پرداخت نفقه و مهیا کردن محل سکنی در شان شما دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر تهیه منزل و تمام وسایل خانه بر عهده زوج است و زوج باید خانه در شأن زوجه تهیه نماید