مشاوره حقوقی رایگان - اجازه در تصرف طلاهایم را دارم

سلام اینجانب بعد از عقد از طرف همسرم یک سرویس طلا دریافت کردم که گفتم روز عید قربان به همراه گوشت قربانی بیاورند. حالا اصل اون طلا ها نیست ما تعویض کردیم حتی انگشترهایمان را هم روی اونا گذاشتیم فروختیم طلای دیگه خریدیم من حدود سیزده سال هست که با ایشان زندگی میکنم و دو تا فرزند حاصل زندگی من است. فاکتور این طلاها هم به نام همسرم نوشته شده. میخوام بدونم من می‌توانم بدون اجازه ی ایشان آنها را بفروشم؟
لازم به ذکر است که بنده هیچ مهریه ای از ایشان طلب نکرده ام و حتی یازده سال پیش ارثی که از پدرم بهم رسید را به دست ایشان دادم و ایشان به نام خودشان به حساب گذاشتند و از دست من خارج شد. تکلیف من چیست الان؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید