مشاوره حقوقی رایگان - چگونه می توان جهت تصرف ورفع تصرف ان یک دادخواست حقوقی داد

اینجانب زمینی به شرایط قولنامه ای در سال 97 خریداری نموده ام که در مجاورت زمین بنده شخصی دیگری زمینی را در سال 99 خریداری نموده است که متاسفانه ایشان اقدام به تصرف زمین بنده به متراژ 30 متر نموده وهمچنین سه متر راه عبور اینجانب را نیز مسدود کرده وتصرف نیز نموده است که منجر به شکایت توسط اینجانب با موضوع تصرف عدوانی شده که قاضی رای قرار اناطه صادر نموده است لذا باعث کردید دادخواست دیگری با موضوع رفع تصرف عدوانی وگواه گواهان تنظیم نمایم که متاسفانه قاضی مربوطه اقدام به رد دادخواست اینجانب نموده است ونظر داده که سند مالکیت ندارد لذا با توجه به توضیحات فوق بنده چه نوع دادخواستی تنظیم نمایم که هم حقوقی باشد وهم مطابق مبایعه نامه تقاضای بنده بررسی گردد که بتوانم هم ملک تصرف شده را بگیرم وهم سه متر را عبور مسدود شده باز گردد توضیح اینکه که در پروند های فوق خوانده خود اعتراف به این کرده که سه متر راه بوده ونقشه زمین ایشان نیز نشان دهنده این موضوع می باشد . لطفا راهنمایی فرمائید که موضوع دادخواست به صورت حقوقی با توجه به توضیحات فوق چگونه تنظیم گردد . تا قاضی پرونده ایرادی نگیرد چون این دادگاه فقط یک قاضی دارد وکلا هر دادخواستی داده شود توسط همین قاضی بررسی می شود .که خود رئیس دادگاه نیز می باشد .

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

لطفا سوالات خود را مختصر مطرح کنید