مشاوره حقوقی رایگان - کارگر ساده

سلام آیا کارگر ساده جزء مشاغل سخت و زیان آور است؟؟

پاسخ ها :

کارگر ساده مشاغل سخت و زیان آور

سوالات مرتبط

عنوان کارگر ساده
ایا کارگر ساده در سنگبری جز سختی کار هست ممنون...
سختی کار با عنوان کارگر ساده
سلام عنوان شغلی پدرم رو کارگر ساده رد کردن الان اداره کار و تامین اجتماعی هم رای به سختی کار ایشون دادن الان سختی کار به ایشون تعلق میگیره؟ آخه بعضیا میگن کارگر ساده جز سختی کار نیست...
حقوق و مزایای کارگر
سلام، خسته نباشید. من یک کارگر ساده هستم که در کارگاهی به صورت روزانه 6 ساعت ( حتی روز های تعطیل ) کار میکنم. بیمه و حقوق چگونه است؟...
کارگر ساده
سلام. من 25 سال است که در یک شرکت تولیدی کار میکنم و طبق اعلام بخش پرسنلی در دو مرحله به دلیل اشتباه رد شدن لیست نوع شغل به دیوان شکایت و رای به نفع من صادر شده حال با وجود سن 50سال درخواست بازنشستگی ...
عنوان شغلی
با عرض سلام. من مدتی هست در یک شرکت ساختمانی به عنوان سرپرست کارگاه فعالیت دارم. اما چند روز پیش با استعلامی که گرفتم متوجه شدم که عنوان شغلی به جای سرپرست کارگاه، کارگر ساده موقت رد می شود. آیا ممکن...