مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

سلام حساب من توسط دادستانی کل کشور مسدود شده است باید از کجا شروع کنم تا باز شودبه خاطر سایت شرط بندی

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق پلیس فضای مجازی ( فتا ) همان شهری که دستور مسدودی حساب را داده اقدام کنید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

از طریق پلیس فتا همان شهری که دستور مسدودی حساب را داده اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پلیس فتا همان شهری که دستور مسدودی حساب را داده اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر برای اولین بار است که از حسابش آمد می گردد به مرجع دستور دهنده مسدود کردن حساب مراجعه و با اخذ تعهد مکتوب حساب خود را آزاد نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق مراجع قضایی مربوطه پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به مرجع دستور دهنده مسدودی مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق پلیس فضای مجازی ( فتا ) همان شهری که دستور مسدودی حساب را داده اقدام کنید