مشاوره حقوقی رایگان - اعلام بطلان معامله و خلع يد و قلع و قمع مستحدثات و مطالبه خسارات دادرسي

با سلام. پدربزرگ پدریم در وصیت نامه اش یک دونگ از خانه اش رو به اسم من ( نوه پسریش) وصیت رسمی میکند پدر بزرگ در سال 86 فوت میکند . پدرم هم در قید حیات نیستند(سال 77 فوت کردند.) بعد سال 96 عمه هام بدون اطلاع ما خانه پدر بزرگ رو فروختن. میخواستن ببینم چیکار میشه کرد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ انحصار وراثت دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید با اخذ انحصار وراثت دادخواست بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید با اخذ انحصار وراثت دادخواست بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست خود را با اخذ انحصار وراثت دهید