مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ناقص نفقه

با سلام و احترام
اینجانب زوج به پرداخت ماهانه 450 تومن بابت نفقه محکوم گردیده ام.
از آنجاییکه دانشجو و بیکارم هر ماه تونستم 200 تومن به حساب زوجه واریز کنم.
آیا این عمل بنده ترک انفاق محسوب شده و برای زوجه حق طلاق ایجاد میکند؟؟؟؟؟
در ضمن اگر زوجه بابت کم پرداخت کردن نفقه شکایت کنه میتونم تو شورا یادادگاه از خودم به دلیل دانشجو و بیکاربودنم دفاع کنم؟؟؟؟
با تشکر از وکلای عزیز.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
میزان نفقه با توجه با شان زوجه تعیین می شود و بیکار بودن شما تاثیری بر میزان آن ندارد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میزان نفقه بر اساس شان خانم میباشد و قاضی بر اساس وضعیت شما حکم نمیدهد