مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ناقص نفقه

با سلام و احترام اینجانب زوج به پرداخت ماهانه 450 تومن نفقه محکوم گردیده ام.
از آنجاییکه دانشجو و بیکارم هرماه تونستم 200 تومن به حساب زوجه واریز کنم.
آیا با این شرایط من ترک انفاق کرده ام و برای زوجه حق طلاق ایجاد میشود؟
همچنین اگه زوجه بابت پرداخت ناقص نفقه شکایت کند میتوانم از خودم به دلیل دانشجو و بیکار بودنم دفاع کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مخاطب عزیز موضوع شما نیاز به گفت و گو دارد و اظهار نظر مستلزم توضیحات دو طرفه است لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید