مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک بخشیده شده

مادرم ملکی را به فرزندان دخترش بخشیده و حال برای هزینهای درمان نیاز به پول دارد وچیزی جز همین ملک برای فروش ندارد .و این ملک به صورت قولنامه دستی بوده حال برای پس گرفتن آن ملک باید چکار کند

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ،ملک در ملکیت فرزندان دختر است و تنها اخذ رضایت ایشان در برگرداندن ملک است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ملک را به نام دختران کرده باید با رضایت انها از مالکیت خارج شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ملک در ملکیت فرزندان دختر است و اخذ رضایت ایشان در برگرداندن ملک ایت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ملک در ملکیت فرزندان دختر است و اخذ رضایت ایشان در برگرداندن ملک ایت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملک در ملکیت فرزندان دختر است و اخذ رضایت ایشان در برگرداندن ملک است